11 Ocak 2011 Salı

Kuşlu Dantel Pano

Dantelden yapılmış eşya,süs ve aksesuarları çok seviyorum,yıllardır dantel geleneği devam ediyor,modası geçmiyor... Nette gezinirken bu modeli buldum,benim gibi duvarları değerlendirmeyi sevenler için paylaşayım dedim,cıvıl cıvıl değil mi :)) kaynak

8 yorum:

  1. Ah bu ne güzel fikirdir, severim böyle panoları, hatta küçük pencerelere yaparlar böyle de çok hoşuma gider, yıllardır kocaman bir tavuskuşu modeli saklarım, uygun biryer bulunca öreyim diye, ama uygun yer bulamadım mı, aramadım mı, orası meçhul:))

    YanıtlaSil
  2. sağol banuşum ablacım :) evet küçük pencerelere de uygun olur,bende de tavus kuşu modeli var diye hatırlıyorum yapılacak şeylerim arasında,bu gidişle anca emekli olduğumda örebilirim böyle birşey sanırım,bir yerde görmüştüm;bu dantelleri kapılada bile asıyorlar,hani diyorum yeni banyonun kapısına güzel yakışır mı :)))

    YanıtlaSil
  3. Miniğim, yakışmaz mı, hem de ne güzel olur. Bence emekliliği bekleme başla, ben en çok iş hayatım boyunca dantel örmüşüm biliyormusun, aslında çalışma saatlerim hiç müsait değildi, bazen sabahlara kadar çoğu zaman da gece 9 dan önce gelmiyordum, ama eve her geldiğimde ilk fırsatta örüyordum, öyle güzel stres ve yorgunluk alıyordu ki, tavsiye ediyorum, bir sıra bile örsen yeter, nasıl olsa birgün biter:)

    YanıtlaSil
  4. küçükken,yani 11-12 yaşlarımda dantelden yastıklar örmüştüm,yaz tatillerinde örebiliyordum anca,kısmet olursa paylaşırım burada :) ama stress ve yorgunluk aldığı kesin,tecrübelerime dayanarak :) ben bir başlayayım,elbet birgün biter (neler neler bitmedi ki )

    YanıtlaSil
  5. ben artık dantel sevmiyorum demiycem, dantelli olan herşeye bayılıyorum dicem:)

    YanıtlaSil
  6. ben de sana çok teşekkür edicem zeynep'cim :)

    YanıtlaSil
  7. benzer bir modelle perde örmüştüm...
    öyle güzel olmuştu ki...
    ev giriş katındaydı...hanımlar panceme hayran hayran bakarlardı...
    sonra bi baktım, kapıyı çalıp, perdemin fotokopisini çekmek için dil dökmeye başladılar :)))
    amma gurur duyuyordum yaa :)
    sonra zamanla perdem eskidi, iyice paralandı..onu attım...ve hemen bir başka hanım modelini çıkarmak üzere çöpten aldı :)))

    ben danteli seviyorum yaa :))

    YanıtlaSil
  8. keşke atmasaydın eski perdeyi figen abla,ben olsam saklardım,ne kadar hırpalanmış olsa da atamam ben o tarz şeyleri,neyse sağlık olsun :)) ben de çok seviyorum dantelleri

    YanıtlaSil

Laleler - Tulips

Merhaba, Bu gördükleriniz bizim saksılarda yetişen laleler. Her yıl açar bu minnoşlar, bana huzur verirler.  Geçen gün, bu güzellikleri görü...